ZAKOPANE I TATRY - ZAKOPANE I TATRY - ZAKOPANE I TATRY - ZAKOPANE
E-mail
Hasło
»
Załóż konto
»
Zapomniałem hasła
ZAKOPANE - PORTAL ZAKOPIASKI - ZAKOPANE - PORTAL ZAKOPIASKI - ZAKOPANE - PORTAL ZAKOPIASKI - ZAKOPANE
Noclegi - Baza turystyczna
kwatery, pensjonaty, hotele, noclegi
Narty
wyciągi, narty, snowboard
Tatry
wycieczki, encyklopedia, porady
Informator
zarezerwuj pokój, praktyczne informacje
Nowiny
aktualności, kalendarz imprez
Zakopane
wszystko o Zakopanem
Galeria tatrzańska
zdjęcia z Tatr, kartki elektroniczne
Podhale-Sport
Podhale-Sport - sport na Podhalu
Podhale
miejscowości, folklor, powiat
felietony
opowiadania
fotoreportaże
ogłoszenia
kalendarz imprez
kamery online
spacery/wycieczki
informator turysty
encyklopedia
ośrodki narciarskie
abc turysty
zaplanuj wycieczkę
dla aktywnych
pogoda / warunki
rozkłady jazdy
Zakopane - dojazd
galeria tatrzańska
wasze galerie
wyślij kartkę
konkursy
folklor
kultura i sztuka
imprezy regionalne
baza turystyczna
E-mail
Hasło
»
Załóż konto
»
Zapomniałem hasła
nawigacja:
Z-ne.pl
»
Portal Zakopiański
w nazwach
w nazwach i opisach
wszędzie
alfabetycznie:
A
B
C
Ć
D
E
F
G
H
I
J
K
L
Ł
M
N
O
P
R
S
Ś
T
U
W
Z
Ź
Ż
opis
forum
(0)
Zmień styl wyświetlania forum:
[ zwiń treść postów ]
[ pokaż płasko ]
zobacz dokument komentowany
»
«
Poprzedni wątek
[ lista wątków ]
Następny wątek
»
rewelacja
syncro_gt
17:39 Nd, 24 Lut 2008
no to po tym artykule moge powiedziec
ŻAŁUJ !! ze nie dotrwałeś do końca UCZTY jedzenie jest przepyszne a to ze sie czeka tylko wzmaga apetyt . miesa są poprostu przepyszne a uwieńczeniem uczty jest ananas z pieca --- rewelacja !! zawsze gdy bylem w Zakopanym jadem dania które nie napawały mnie radością jedzenia . churrasco rewelacja - wiem gdzie bede jadł następnym razem gdy bede w Zakopanym ...
pzdr dla całej obsługi i szefostwa
Grzegorz z Nysy
Re: rewelacja
bubu_srubu
15:49 Pn, 17 Mar 2008
"Grzegorzu z Nysy" a może właścicielu lub pracowniku Churrasco...nie każdy ma czas żeby czekać kilka godzin na konsumpcję całego dania...skoro płaci się nie małe pieniądze to możnaby oczekiwać uczciwego traktowania a nie próby przeczekania klienta bo przecież każda niezjedzona porcja to zysk właściciela...widać ten szybko przystosował się do miejscowego zwyczaju polegającego na złupieniu klienta nie dbając czy ten kiedykolwiek powtórzy swoją wizytę... no i cenę trzeba było tak skalkulować aby jego ponowna wizyta nie była konieczna...
Zmień styl wyświetlania forum:
[ zwiń treść postów ]
[ pokaż płasko ]
Jeżeli znalazłeś/aś
błąd
,
nieaktualną informację
lub
posiadasz materiały
(teksty, zdjęcia, nagrania...)
, które mogą rozszerzyć zawartość tej strony i możesz je udostępnić -
KLIKNIJ TU »»
ZAKOPIAŃSKI PORTAL INTERNETOWY
Copyright ©
MATinternet s.c.
-
ZAKOPANE
1999-2025