Będzie smacznie, kolorowo i ciekawie. Wszystkim spragnionym ciekawostek kulinarnych, szukających ciekawych doznań smakowych, zainteresowanych próbowaniem i przyrządzaniem potraw - zachęcamy do odwiedzenia naszego portalu!
( 19 Grudnia 2009)
Prezentujemy przepis na filet z łososia podany na posłaniu galaretki z koperku i barszczu czerwonego z dodatkiem gryczanego makaronu soba, delikatnych julienne warzywno-krewetkowych oraz sosu limonkowego, całość oprószona szronem z oscypka wędzonego.
( 28 Marca 2010)
Niemieccy skoczkowie, w latach formy Adama, zastanawiali się co nasz skoczek je i pije... Dziś już wiemy, że nie była to bułka z bananem, bo skoki narciarskie to wcale nie bułka, a już na pewno nie z masłem!
( 3 Lutego 2010)
W tym tygodniu pragniemy zaprezentować umiejętności i kunszt kulinarny szefa kuchni Grand Hotelu „Stamary” w Zakopanem, pana Sylwestra Lisa .
( 22 Grudnia 2009)
Aby uraczyć podniebienia
wyjątkowym napojem
i członki zmrożone do życia przywrócić
Grzańca należy domowego wypić
Nie ze sklepu flaszkę znosić!
( 22 Grudnia 2009)
Jeżeli znalazłeś/aś błąd, nieaktualną informację lub posiadasz materiały(teksty, zdjęcia, nagrania...), które mogą rozszerzyć zawartość tej strony i możesz je udostępnić - KLIKNIJ TU »»