E, ze Stołów to się patrzy na "szyszak " rycerza. Przyznam od razu, że nie byłem w tym rejonie, oceniam po moich zdjęciach ze Strążyskiej. Może Hruby Regiel plus jakiś zoom?
Czyli ze szlaku z okolic spod szczytu? Ciekawie byłoby powłóczyć się w paśmie reglowym, np. nie byłem nigdy w Dol. Lejowej, zawsze ciągnie gdzieś dalej pod/na główna grań.
zgadza się, z okolic Hrubego...z pasma reglowego to pewnego razu, tak na rozgrzewkę, przeszłam całą ścieżkę nad reglami...od Chochołowskiej do Kalatówek...
Podobne, ale Giewont dużo bardziej "wykręcony". Ale fakt, oprócz szyszaka jest widoczna cała zbroja.
A jednak byłem w tym rejonie, ale wtedy lało jak z cebra i nie było nic widać (kiedyś o tym pisałem).
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
A jednak byłem w tym rejonie, ale wtedy lało jak z cebra i nie było nic widać (kiedyś o tym pisałem).