z-ne.pl / Forum / Słowacja spacer Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » ~ Polecam filmik. wystarczy na youtube wpisać : walking on beautiful clean ice in Slovakian Montains. Mnie się podoba, coś niesamowitego!!! :D ~rolf · 26 sty 2015, 13:41 Odpowiedz Zgłoś K spacer po Hińczowym Stawie. link do tego filmu był też na stronie Tygodnika Podhalańskiego . Kristin · 26 sty 2015, 18:11 Odpowiedz Zgłoś ~ Był i jest. by nie reklamować gazety podałem tytuł filmiku:-) ~rolf · 26 sty 2015, 19:11 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
~ Polecam filmik. wystarczy na youtube wpisać : walking on beautiful clean ice in Slovakian Montains. Mnie się podoba, coś niesamowitego!!! :D ~rolf · 26 sty 2015, 13:41 Odpowiedz Zgłoś
K spacer po Hińczowym Stawie. link do tego filmu był też na stronie Tygodnika Podhalańskiego . Kristin · 26 sty 2015, 18:11 Odpowiedz Zgłoś
~ Był i jest. by nie reklamować gazety podałem tytuł filmiku:-) ~rolf · 26 sty 2015, 19:11 Odpowiedz Zgłoś
link do tego filmu był też na stronie Tygodnika Podhalańskiego .