Zapraszamy na Targi GASTRO-HOTEL Zakopane, które odbędą się w Zakopiańskim Centrum Edukacji, ul. Kasprusie 35 w dniach 30 maja - 1 czerwca. Targi honorowym patronatem objęli Burmistrz Miasta Zakopane i Starosta Powiatu Tatrzańskiego.
KREATYWNA KUCHNIA MISTRZÓW
Ideą Kuchni Mistrzów jest stworzenie na targach Gastro-Hotel miejsca wymiany myśli, uwag i spostrzeżeń, a także platformy biznesowej, na której odbywać się może prezentacja rozwiązań, produktów i usług na zasadach znanych z cross-sellingu, prezentacji kontekstowej oraz innych zaawansowanych, nowoczesnych narzędzi marketingowych, sprzedażowych i Public Relations.
Kuchnia Mistrzów będzie wydzielona strefą zaaranżowaną i przygotowaną przez Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników. Tematem przewodnim będzie Zapomniana Kuchnia Małopolski oraz Kuchnia Podhalańska a prezentować ją będą m.in. Marcin Polus, Rafał Dorociuk, Marek Galica, Andrzej Krężelok- Stowarzyszenie Małopolskich Kucharzy i Cukierników; Sylwester Lis - Hotel Bukovina w Bukowinie Tatrzańskiej; Kazimiera Staszel i Małgorzata Łabuz Hotel Zbójnicówka w Bukowinie Tatrzańskiej; Jan Wojtanek Karczma po Zbóju w Zakopanem we współpracy z Zespołem Szkół Hotelarsko-Turystycznych im Władysława Zamoyskiego w Zakopanem.
Do Kuchni Mistrzów na dyskusję o gastronomi, hotelarstwie i najnowszych trendach rynkowych przy wykwintnym poczęstunku zapraszamy wszystkich zawodowo związanych z branżą HoReCa, a zwłaszcza kucharzy, przedstawicieli organizacji kulinarnych, restauratorów oraz hotelarzy. Bez wątpienia Kuchnia Mistrzów stanie się doskonałą platforma wymiany myśli, komunikacji i transakcji biznesowych. Zapraszamy!
SZKOLENIA
Na targach Gastro-Hotel w ZAKOPANEM 30 maja – 1 czerwca czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
• Pokój hotelowy wraz z łazienką – profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa
• Techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii.
• Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - szkolenie dla kadry menadżerskiej
• Zaczynam na swoim
• Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości.
• Indywidualne doradztwo efektywnego prowadzenia działalności hotelarskiej/ gastronomicznej
• Wino w gastronomii
CIEKAWE POKAZY
Barmańskie show
Pokazy kuchni tajskiej – degustacje zupy galangalowej
KONKURSY
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie kulinarnym:
Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Kuchnie Świata –TEX-MEX (konkurs nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski)
Więcej informacji na www.gastro-hotel.pl
(AP)
|