Zakopane — portal z-ne.pl
Zakopane i okolica — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Zakopane i okolica

Karczma MŁYNISKA???-porażka

Odpowiedz ← Lista tematów

Koleżanka czy kolega......musi być wypasiona(y). Jeżeli kelnerka to tym bardziej. Całodzienny i długi pobyt połączony z żarciem non stop musi zrobić swoje.
miler · 13 sie 2008, 16:43
Odpowiedz
I Ty w to wierzysz, skoro - jak sama piszesz - byłaś i było smacznie.. Ludzie czasami bzdury wypisują byle by zaszkodzić innym, szczególnie w anonimowym internecie .... może to konkurencja.
~miler · 24 lut 2015, 08:46
Odpowiedz
~góralka, może zbyt pochopnie wyciągasz wnioski. Ja w tej karczmie nie jadłam, ale gdybym chciała wybrać się tam na "wielkie żarcie", to zajrzałabym m.in. tutaj
https://www.zomato.com/ pl/zakopane/karczma-m%C5%82yni ska-zakopane
ewalina · 24 lut 2015, 10:48
Odpowiedz
żałośni jesteście- "byłam i było smaczne" - ale dzieki oczernieniom "internautów - którzy penwie nawet nie wiedza jakie tam menu mają :) buhahaha - piszą byle tyłek komuś obsmarować.
A w jakiej profesji Ty "góralsko" pracujesz? Małopolska t 99,99% to usługi - w różnym wydaniu. Wpadłac na to ze zanim zasugerujesz sie bzdurnym internetem to Ciebie również ktoś może smarowac w necie? I jak? fajnie?
Ja nie wierze takim opisom - sprawdzam na fb - bo tam ktos musi sie podpisac i przynajmniej 90% opni jest z PRAWDZIWYCH KONT!
ŻYCZĘ POWODZENIA WSZYSTKIM KTÓRZY "abo smarują komus tyłek za plecami - albo w takie bzdury wierzą! :) Pozdrawiam Zakopianka
~guguggaga · 2 lut 2016, 14:30
Odpowiedz

Odpowiedz