z-ne.pl / Forum / Zakopane i okolica Trzy kubki Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » ~ Od zawsze uwielbiałem góry i górali ale zaczynam się zastanawiać czy moje uczucia nie były związane jedynie z pięknym mitem. Czy to możliwe że ludzie z honorem i charakterem nie potrafią zrobić porządku z oszustami którzy grabią zwykłych naiwnych i durnych turystów? Czy to możliwe żeby prawdziwi górale nie potrafili przepędzić tej bandy z własnej ziemi? Co wy na to? ~Miłośnik górali · 24 lis 2015, 02:38 Odpowiedz Zgłoś ~ Przykre... ...ale faktycznie - to już od dawna jest tylko mit... :-( ...kiedyś też były dudki, jednak honor był najważniejszy... :-( ~1964 · 24 lis 2015, 07:53 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
~ Od zawsze uwielbiałem góry i górali ale zaczynam się zastanawiać czy moje uczucia nie były związane jedynie z pięknym mitem. Czy to możliwe że ludzie z honorem i charakterem nie potrafią zrobić porządku z oszustami którzy grabią zwykłych naiwnych i durnych turystów? Czy to możliwe żeby prawdziwi górale nie potrafili przepędzić tej bandy z własnej ziemi? Co wy na to? ~Miłośnik górali · 24 lis 2015, 02:38 Odpowiedz Zgłoś
~ Przykre... ...ale faktycznie - to już od dawna jest tylko mit... :-( ...kiedyś też były dudki, jednak honor był najważniejszy... :-( ~1964 · 24 lis 2015, 07:53 Odpowiedz Zgłoś
Czy to możliwe że ludzie z honorem i charakterem nie potrafią zrobić porządku z oszustami którzy grabią zwykłych naiwnych i durnych turystów?
Czy to możliwe żeby prawdziwi górale nie potrafili przepędzić tej bandy z własnej ziemi?
Co wy na to?
...ale faktycznie - to już od dawna jest tylko mit... :-(
...kiedyś też były dudki, jednak honor był najważniejszy... :-(