Dzień Dobry
Przez ostatnie 8 dni byłam razem z koleżankami w Zakopanym na małym wypoczynku. Pobyt mieliśmy na podstawie czeków hotelowych Eurosystemhotels. Jesteśmy zadowolone z pobytu w pensjonacie "willa przytulna" . Super jedzenie i dużo jego. Cena za pobyt 8 dniowy tylko 350 zł. od osoby z wyżywieniem . Osobiście polecam wypoczynek z czekami hotelowymi ze względu na duże rabaty.
Wypoczynek z czekami nie zawsze wywołuje tyle zadowolenia. Niektórzy z jeszcze żyjących Polaków ( w tym wielu Ślązaków) mogło by na ten temat dużo powiedzieć.
My (kilka koleżanek) byłyśmy w pensjonacie " Willa Grzesiczek". Czeki dostałyśmy w ramach promocji od firmy kosmetycznej. Byłyśmy zadowolone, a szczególności za życzliwość właścicielki. Polecamy obiekt oraz czeki hotelowe dzięki którym miałyśmy tani urlop:-)
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
Przez ostatnie 8 dni byłam razem z koleżankami w Zakopanym na małym wypoczynku. Pobyt mieliśmy na podstawie czeków hotelowych Eurosystemhotels. Jesteśmy zadowolone z pobytu w pensjonacie "willa przytulna" . Super jedzenie i dużo jego. Cena za pobyt 8 dniowy tylko 350 zł. od osoby z wyżywieniem . Osobiście polecam wypoczynek z czekami hotelowymi ze względu na duże rabaty.
Maria
Pozdrawiam
Piotr z rodzinką
Też mam dobre wspomnienia z Willi Przytulna
Ola
ala