Zakopane — portal z-ne.pl
Zakopane i okolica — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Zakopane i okolica

Zofia Stachoń, jak tam jest?

Odpowiedz ← Lista tematów

Witam.
Chciałabym siędowiedzieć czegoś o kwaterze : Zofia Stachoń Stachonie 18. Czy dobra kwatera, jakie warunki, czy warto jechać?
~Aneczka123 · 28 gru 2010, 12:47
Odpowiedz
można zobaczyć jak tam jest: www.zofia.kingnet.pl/kontakt.h tml i zdecydować o co zapytać telefonicznie. Na mapie - warto sprawdzić jak stamtąd daleko, jak blisko... To przysiółek Olczy. Na konkretną odpowiedź "bywalca" - na tym forum raczej bym nie liczył.
~Wacław · 30 gru 2010, 11:47
Odpowiedz
html - oczywiście - bez spacji
~Wacław · 30 gru 2010, 11:57
Odpowiedz
Ja nocuję tam 3 razy do roku ogólnie bardzo miło i przytulnie bardzo fajna właścicielka:))
~anek · 15 lut 2011, 21:12
Odpowiedz
A dają tam reczniki do lazienki czy trzeba przywiezc ze soba? Wogole jest lodowka w kuchni?
~xkx · 29 mar 2011, 23:16
Odpowiedz
bardzo fajnie, czysto, Pani przemiła, wszystko udostępnia, nie robi problemów z godzinami powrotu, doradza trasy. Lodówka jest na korytarzu. :)
~Anonim · 5 sty 2012, 21:17
Odpowiedz
Witam! Właśnie wróciłąm z Zakopanego, nocowałam na kwaterze u pani Zofii Stachoń i jestem bardzo zadowolona z tego pobytu. Gospodyni miła i życzliwa, pokoje ładnie urządzone, pościel, poduszka i kołdra jak nowe, czysto, łazienka blisko pokoju, ładny widok z okna. Jestem mile zaskoczona komfortem za niską cenę, polecam, ja tu na pewno wrócę.
~Marta · 11 lip 2012, 09:25
Odpowiedz
a jaka to niska cena????
~456 · 11 lip 2012, 12:00
Odpowiedz

Odpowiedz