...odnoszę wrażenie, iż niektórzy bardziej przejmują się losem zwierząt, niż ludzi...
przesadnie :D
...w złe traktowanie reniferów nie wierzę...
...a z psem jest sprawa prosta: wystarczy nie rzucać drobnych na tę "kiełbasę" i problem sam się rozwiąże... :D :D :-)
albo nie wiesz, co mówisz, albo jesteś zwyczajnie głupi:confused: bo zanim problem rozwiąże się w sposób, o którym mówisz, to pies dawno przeniesie się do wieczności. poza tym co to za argument, że bardziej zwierzęciem ktoś się przejmuje niż człowiekiem? to ma być argumentem pozwalającym na takie traktowanie psa? śmieszny jesteś. to trochę tak, jakby powiedzieć, że nie ma co przejmować się gwałconymi kobietami w obozach na haiti, bo przecież ci, co zginęli, stracili więcej.
a może spróbuj tak poleżeć w jednej pozycji cały dzień, nie ruszając się i dopiero wypowiadaj się, że to mały problem?
sprawa stara jak świat. regularnie opisuje ją tygodnik podhalański. pies musi być dobrze odżywiany bo sprawa stara jw a że naiwnych nie brakuje-no cóż. bezsilność władz. absurdy prawne miał załatwić błazen palikot, ale teraz chce być prezydentem więc straci animusz do takich spraw.
...jestem zwyczajnie głupi :p
...ale nie na tyle, by rzucić temu doskonale odżywionemu pieskowi choćby zlotówkę do puszki (poza tym jestem z Poznania, a to wiele tłumaczy :D :-) :-) )
...zdrówka życzę ;-)
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
przesadnie :D
...w złe traktowanie reniferów nie wierzę...
...a z psem jest sprawa prosta: wystarczy nie rzucać drobnych na tę "kiełbasę" i problem sam się rozwiąże... :D :D :-)
a może spróbuj tak poleżeć w jednej pozycji cały dzień, nie ruszając się i dopiero wypowiadaj się, że to mały problem?
...ale nie na tyle, by rzucić temu doskonale odżywionemu pieskowi choćby zlotówkę do puszki (poza tym jestem z Poznania, a to wiele tłumaczy :D :-) :-) )
...zdrówka życzę ;-)