Czesc! Dziekuje za odpowiedz. Mariuszub chetnie bym przyjechala do Zakopanego latem, niestety wzielam urlop na przelomie kwietnia, maja. Domyslam sie, ze wielu wybiera sie wtedy do Zakopanego. Wyobrazam sobie te kolejki i tlumy w gorach. Osobiscie wole chodzic po gorach po nieczesto uzywanych szlakach :confused: (choc nie wiem czy sa takie :-) ), by troche odpoczac od ludzi. Jedyne co moge wymyslec, to wybrac sie tam pod koniec kwietnia, pare dni przed weekendem majowym. Mieszkam za granica i nawet nie wiem, kiedy zaczynaja sie w Polsce dni wolne od pracy. Weedend wypada akurat w srodku tygodnia. Na Slowacji nigdy nie bylam i niewiele wiem o Slowackich Tatrach.
Na pewno wybiore najbardziej popularne szlaki, poza Morskim Okiem, mysle o Hali Gasienicowej i Czarnym Stawie G., moze Kasprowy Wierch. Nigdy tez nie bylam w Dolinie Pieciu Stawow.
Pozdrawiam goraco
polecam Doline Pięciu Stawów, jest tam cudownie, byłam w lecie 2006 i szlak jest niesamowicie ciekawy, niestety nie orientuje sie jakie warunki teraz tam panują
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
Na pewno wybiore najbardziej popularne szlaki, poza Morskim Okiem, mysle o Hali Gasienicowej i Czarnym Stawie G., moze Kasprowy Wierch. Nigdy tez nie bylam w Dolinie Pieciu Stawow.
Pozdrawiam goraco