Zakopane — portal z-ne.pl
Tatry — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Tatry

obrona przed niedźwiedziem

Odpowiedz ← Lista tematów

załóżmy że spotkam niedźwiedzia na szlaku, patrzy się na mnie.... co zrobić?
~anonymous · 31 maj 2009, 23:22
Odpowiedz
Oczywiście pokasować spacje... :)
~ewus · 1 cze 2009, 07:06
Odpowiedz
jak spotkasz niedźwiedzia, musisz głośno śpiewać, niekoniecznie ładnie, ale głośno :-)
~rolf · 1 cze 2009, 08:36
Odpowiedz
spojrzeć mu prosto w oczy i powiedzieć nie jestem mądrzejszy od piątoklasisty
~andrzej · 1 cze 2009, 08:53
Odpowiedz
:-)
...rzuć się da glebę i udawaj padlinę...
:-)
~andy · 1 cze 2009, 13:16
Odpowiedz
" udawaj padlinę" ..... najlepiej taką już nie pierwszej świerzości , bo niedźwiedź jako wybredny śmierdzącego mięsa nie jada. Jak to zrobić chyba nie muszę Ci podpowiadać , niektórym ze strachu samo to przychodzi. :D
~miler · 1 cze 2009, 17:25
Odpowiedz
okay, a załóżmy sytuację że wali na mnie prosto, ja sie delikatnie kłade i zwijam w kłębek, jestem cały zasrany gównem - a niedźwiedź zaczyna mnie szturchać łapą... czy jakieś piszczenie albo wyjecie może pomóc czy nie?
~anonymous · 1 cze 2009, 17:53
Odpowiedz
Nieświerzego nawet łapą nie tknie. Niedźwiedzie są wybredne , zjadają tylko wyperfumowanych i ładnie ubranych turystów.:-)
PS
Jak już udajesz padlinę to ani mru mru , bo niedźwiedź pomyśli , że sobie jaja z niego robisz.
~miler · 1 cze 2009, 18:06
Odpowiedz
I nie wiem dlaczego mój komputer uparcie pisze "świeży" przez "rz". Już go upomniałem i sorry za niego.:-)
~miler · 1 cze 2009, 20:30
Odpowiedz
A może niech"anonim" dla lepszego efektu zabierze trochę "zapachu" do kubełka z przyszlacznego tojtoja.Jak niedżwiedzia nie spotka to chociaż tpn zaoszczędzi na czyszczeniu wychodków
~jaro74 · 1 cze 2009, 21:19
Odpowiedz

Odpowiedz