z-ne.pl / Forum / Tatry Wołowiec Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » P Witam! jutro wybieram się na Wołowiec;] czy dam rade? jak z tymi ulewami,które przeszły? pozdrawiam;] Pati · 26 lip 2008, 22:29 Odpowiedz Zgłoś P Na Wołowcu już byłam:D i było tylko trochu błota pomiędzy Grzesiem a Rakoniem;] pozdrawiam;) Pati · 29 lip 2008, 13:50 Odpowiedz Zgłoś A to gratuluje Ci zdobycia kolejnego szczytu:) ja na Wołowcu latem jeszcze nie byłem ale zima podoba mi sie bardzo. zycze kolejnych osiągnięc. bb Arczi · 29 lip 2008, 21:01 Odpowiedz Zgłoś P Dzięki i wzajemnie;] pozdrawiam;] Pati · 30 lip 2008, 13:56 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
P Witam! jutro wybieram się na Wołowiec;] czy dam rade? jak z tymi ulewami,które przeszły? pozdrawiam;] Pati · 26 lip 2008, 22:29 Odpowiedz Zgłoś
P Na Wołowcu już byłam:D i było tylko trochu błota pomiędzy Grzesiem a Rakoniem;] pozdrawiam;) Pati · 29 lip 2008, 13:50 Odpowiedz Zgłoś
A to gratuluje Ci zdobycia kolejnego szczytu:) ja na Wołowcu latem jeszcze nie byłem ale zima podoba mi sie bardzo. zycze kolejnych osiągnięc. bb Arczi · 29 lip 2008, 21:01 Odpowiedz Zgłoś
jutro wybieram się na Wołowiec;]
czy dam rade?
jak z tymi ulewami,które przeszły?
pozdrawiam;]
i było tylko trochu błota pomiędzy Grzesiem a Rakoniem;]
pozdrawiam;)
ja na Wołowcu latem jeszcze nie byłem ale zima podoba mi sie bardzo.
zycze kolejnych osiągnięc.
bb
pozdrawiam;]