Zakopane — portal z-ne.pl
Wasze opinie... — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Wasze opinie...

willa Adrian

Odpowiedz ← Lista tematów

mam pytanko Czy był ktoś w willi Adrian? Niedługo sie tam wybieram i chce zasiąg nać opinii na jej temat z góry dzięki:-)
Wiki1113344 · 9 gru 2007, 17:02
Odpowiedz
No właśnie ja też tam jadę i chciałabym się zapytać jak tam jest.Proszę odpowiedzcie plis
tynka · 1 sty 2008, 16:33
Odpowiedz
Witam, ponawiam pytanie i bardzo prosze o odpowiedz-jest tam fajnie?JAki standard?tak jak na zdjęciach? Wybieram się tam z Dzieckiem,ale mam pewne wątpliwości,tyym bardziej,że kobita chce 150 zlotych zadatku za pokój na 3 doby. Bede naprawde wdzięczna za odpowiedzi osób które tam były :-)
emdzi · 9 sie 2008, 09:24
Odpowiedz
Za niewielkie pieniądze w willi adrian można odpoczywać w rewelacyjnych warunkach, wszystko zgodnie z opisem, a nawet lepiej:), aneks kuchenny super wyposażony, gospodarze przemili ludzie, okolica bardzo spokojna,Nic dodać nic ująć.Komfortowe warunki,piękne,,,,,GORĄCO POLECAMY!!
max · 8 lis 2008, 21:45
Odpowiedz
Potwierdzam posty powyżej. Warunki super, niskie ceny, miła atmosfera i okolica! Czyściutko, spokojnie, ładnie,sklepik ze świeżym pieczywem zaraz obok. Jeśli kiedyś znów pojadę w te okolice to napewno znów do willi adrian :)
emdzi · 9 lut 2009, 21:40
Odpowiedz

Odpowiedz