Pokoje gościnne Barbara-ul. Smrekowa 1
Witam. Bardzo proszę o informacje o kwaterze "Barbara" Zakopane ul. Smrekowa 1. Bardzo niewiele znalazłam w internecie na temat tej kwatery, a chciałam się tam wybrać w ferie. Z tego co widzę na mapie to jest fajne miejsce. Jadę autobusem więc będzie blisko dworca jak i wyciągów. Może ktoś z Was juz tam był? Dziękuję i pozdrawiam
keda · 23 paź 2008, 12:17
Odpowiedz
Jestem sąsiadem smrekowa 1 i widząc sąsiadów z S-wa 14 pokoje to oni mają dziadostwo ten domek wczasowy to nie willa to sie sypie ostatnio tam chyba był pozar a w smrekowa 1 są pokoje czyste i nie droga cena,w dodatku blizej jest do centrum i nie ma problemu z dojazdem
koxx · 8 mar 2011, 23:43
Odpowiedz
do smrekowa 14 w zimie jest trudny wyjazd samochodem i mały parking
koxx · 8 mar 2011, 23:45
Odpowiedz
Nocowałam na Smrekowej 1 w sierpniu 2009 roku. Gospodarz b. miły dyskretnie doradza gdzie iść. Pokoje i łazienki skromne ale czyste , jest aneks kuchenny można cos upichcić. Blisko do TESCO a także do busików ( za to duży plus) . Dostajesz klucz od drzwi wejsciowych i nikt cię nie kontroluje. Ja płaciłam 35 zł od osoby ( w sierpniu !!! ) osobiście polecam, jeszce tam pojadę. Gospodarz ma 2 budynki, ja byłam w pierwszym od ulicy.
sabi · 3 kwi 2011, 19:53
Odpowiedz