...no i mamy prawdziwą wiosnę :-)
...nie wytrzymałam i ...poniosło mnie, wprawdzie nie w Tatry, ale w bliższe mi, terytorialnie, Karkonosze...
...trasa jednodniowa - start ze Szrenicy - meta na Śnieżce...i zejście do Karpacza...
...piękny wschód słońca wygonił mnie ze schroniska i w drogę...
...pogoda dopisała, jedynie Śnieżka pod chmurną pierzynką się schowała...
...na trasie, miejscami, płaty mokrego śniegu, zwłaszcza w okolicach (jak sama nazwa wskazuje) Śnieżnych Kotłów i w rejonie Śnieżki...
...sezon uważam za rozpoczęty - dobra rozgrzewka przed letnimi tatrzańskimi wędrówkami...
pozdrawiam, Ela :-)
Elu, ile czasu zajęło Tobie pokonanie tej trasy? Którym szlakiem schodziłaś do Karpacza? (Rozumiem, że startowałaś ze schroniska na Szrenicy) Pozdrawiam :-)
Ale jesteś skromna, aż mi wstyd;-), ale serio ja chętnie oglądam zdjęcia miejsc, które nawet widziałam, ale niekoniecznie w danej scenerii :-). Nie musisz chwalić się zdjęciami z browarkiem:D, ale innymi czemu nie:p
...no przecież jednym się pochwaliłam...:D
...a te z browarkiem są najlepsiejsze, tylko nie zawsze do publiki się nadają, ale wstydzić się nie zamierzam, dorosła jestem...:p
browarek i Tatry świetnie się komponują na zdjęciach, a zdjęcie browarka w odpowiednich dłoniach poparte górskim plenerem to już stuprocentowa nagroda World Press Photo.
dokładnie Ewa, muszę i ja sfotografować się w browarach lubelskich z Perłą w jednej dłoni i albumem Tatr w drugiej ... też może świat się o mnie upomni i jaka nagroda skapnie, np w postaci pozaszlakowej wycieczki w Tatry z Szerpą niosącym skrzyneczkę z "łaciatym".
miller,
za taką fotkę dostałbyś nagrodę niewątpliwie:D, ale ze skrzyneczką "łaciatego" (łaciate to ja znam tylko mleko), to Szerpa zaprowadzi Cię poza szlakiem tylko na Gubałówkę, a i tak nie będziesz wiedział gdzie jesteś:D:p (zresztą tak samo jak ja nie wiem gdzie włażę:D:p)
Ale ja wiesz, tylko szlakiem i nie za wysoko:D, chyba że gdzieś zboczę i nie będę wiedziała gdzie jestem. A jak się zgubię na Słowacji, to chyba tylko JanoP mi pomoże.:D:p
Są, są ... piękniejsze.... mniej więcej wysokości Tatr. :p
Szpilkę ??? ... a co, coś nie tak powiedziałem ?. Przecież nic w tym złego, że andy będzie.:cool:
miller,
JanoP na pewno pomoże mi i dogadam się z nim tak jak w "Kamienistej" i nie będzie się śmiał ze mnie, jak niektórzy śmiali się z mojego opisu wejścia na Kościelec. Chociaż śmiech to zdrowie.:D
Kuna myślałem, że z Ciebie fajny futrzak, a okazałeś się płazem bez poczucia humoru. Coś Ci nie pasi ? ... masz jakiś problem ?, chcesz o tym porozmawiać ?, ...szukasz zaczepki ?, chcesz coś udowodnić ? .... może chcesz porozmawiać o oknach pogodowych w Tatrach ?, lub przeprowadzić śledztwo ( jak kilka miesięcy temu ) w sprawie mojej "bywalności" w tychże górach ?:D
Teraz warto pomyśleć o spędzeniu urlopu,wczasów w Zakopanym czy też Smokovcu w zależności od tego w jakie Tatry chcemy się udać. jeśli ktoś szuka noclegów,to chętnie pomogę podczas wyboru.
a może od razu wrzuć swoją reklamę na forum...może we wszystkich tematach, we wszystkich postach...będzie wtedy bardziej widoczna...
swoja drogą niezłe tempo pisania...
niech pomyślę kto mnie bardziej wkurza...pewien obcokrajowiec?...czy?...
...j a też jestem zadowolona, kiedy korzystam ze swoich usług...
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
...nie wytrzymałam i ...poniosło mnie, wprawdzie nie w Tatry, ale w bliższe mi, terytorialnie, Karkonosze...
...trasa jednodniowa - start ze Szrenicy - meta na Śnieżce...i zejście do Karpacza...
...piękny wschód słońca wygonił mnie ze schroniska i w drogę...
...pogoda dopisała, jedynie Śnieżka pod chmurną pierzynką się schowała...
...na trasie, miejscami, płaty mokrego śniegu, zwłaszcza w okolicach (jak sama nazwa wskazuje) Śnieżnych Kotłów i w rejonie Śnieżki...
...sezon uważam za rozpoczęty - dobra rozgrzewka przed letnimi tatrzańskimi wędrówkami...
pozdrawiam, Ela :-)
...droga powrotna przez Samotnię i dłuuugi popas na browarek...;-)
...śnieg tylko miejscami...:-)
...a te z browarkiem są najlepsiejsze, tylko nie zawsze do publiki się nadają, ale wstydzić się nie zamierzam, dorosła jestem...:p
za taką fotkę dostałbyś nagrodę niewątpliwie:D, ale ze skrzyneczką "łaciatego" (łaciate to ja znam tylko mleko), to Szerpa zaprowadzi Cię poza szlakiem tylko na Gubałówkę, a i tak nie będziesz wiedział gdzie jesteś:D:p (zresztą tak samo jak ja nie wiem gdzie włażę:D:p)
Tak przy okazji matur, zagadka - jakie góry są piękniejsze od Tatr ?
Miller, schowaj już tę szpilkę...
Szpilkę ??? ... a co, coś nie tak powiedziałem ?. Przecież nic w tym złego, że andy będzie.:cool:
JanoP na pewno pomoże mi i dogadam się z nim tak jak w "Kamienistej" i nie będzie się śmiał ze mnie, jak niektórzy śmiali się z mojego opisu wejścia na Kościelec. Chociaż śmiech to zdrowie.:D
Co jest lepsze od kufla piwa...? Dwa kufle piwa;-)
To jak z zupą z bobra, która jest dobra, ale lepsza z wieprza.:p
nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani (albo źle zdiagnozowani). Ale i zdrowemu i choremu należy się szacunek, bo to CZŁOWIEK:-)
swoja drogą niezłe tempo pisania...
niech pomyślę kto mnie bardziej wkurza...pewien obcokrajowiec?...czy?...
...j a też jestem zadowolona, kiedy korzystam ze swoich usług...
"reklamodawca ", chyba jako przedstawiciel Stramy, jest zadowolony ze swoich...