Jestem pod wrażeniem wiadomości jakie posiadła "turystka".
W miejsce słów "stoki Kończystej" można wpisać: Przełęcz koło Drąga, Drąg, Turnia nad Drągiem - tyle w grani. Na wysokości siodła Przełęczy koło Drąga odchodzi w prawo trawers zwany Stwolską Ławką. Mniej-więcej w jej połowie przysłania ją wierzchołek Pasternakowej Turniczki, oddzielonej od masywu Pasternakowym Przechodem.
Wymieniłem oczywiście tylko to co jest na zdjęciu widoczne.
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
Od lewej Żłobisty Szczyt, Zachodni Szczyt Żelaznych Wrót (przed nim Kozia Strażnica), Zachodnie Żelazne Wrota, Śnieżne Kopy (Mała, Pośrednia,
Hruba), Wschodnie Żelazne Wrota, Wschodni Szczyt Żelaznych Wrót, Rumiska Przełęcz, Zmarzły Szczyt, stoki Kończystej
może ktoś coś doda ..?
W miejsce słów "stoki Kończystej" można wpisać: Przełęcz koło Drąga, Drąg, Turnia nad Drągiem - tyle w grani. Na wysokości siodła Przełęczy koło Drąga odchodzi w prawo trawers zwany Stwolską Ławką. Mniej-więcej w jej połowie przysłania ją wierzchołek Pasternakowej Turniczki, oddzielonej od masywu Pasternakowym Przechodem.
Wymieniłem oczywiście tylko to co jest na zdjęciu widoczne.
Pozdrawiam