z-ne.pl / Forum / Fotografia na Chochołowskiej... Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » E ...fioletowo...:-) E. elat · 4 maj 2015, 12:34 Odpowiedz Zgłoś A ...i tak, cholerka, miało być na Wielkanoc...:mad: andy · 5 maj 2015, 13:32 Odpowiedz Zgłoś E ...tak było, na specjalne zamówienie, na weekend majowy...:D ...mogłeś sobie zaklepać na Wielkanoc...;-) elat · 5 maj 2015, 13:57 Odpowiedz Zgłoś A ...widać, że nie jestem tak ustosunkowany, jak Ty...;-) andy · 5 maj 2015, 18:56 Odpowiedz Zgłoś K ...teraz trzeba myśleć o zaklepaniu dobrych warunków na czerwiec :D Kristin · 8 maj 2015, 07:20 Odpowiedz Zgłoś A ...czas na myślenie się skończył, tu trzeba działać!;-) andy · 8 maj 2015, 10:43 Odpowiedz Zgłoś R Burzę na pewno macie zaklepaną... ;-) :-p RaffalM · 8 maj 2015, 10:51 Odpowiedz Zgłoś K ...no to zadziałałam i zamówiłam ładną pogodę :-) ...jedna burza ewentualnie może być :-) Kristin · 8 maj 2015, 13:45 Odpowiedz Zgłoś E ...rozumiem, że moje koneksje są tu zbędne...;-) ...to tym razem jadę na przywrę...termin dopasuję... ...i w razie co, to nie będzie na mnie, jak pogódka, cholerka, nie dopisze...:p elat · 8 maj 2015, 13:59 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
E ...tak było, na specjalne zamówienie, na weekend majowy...:D ...mogłeś sobie zaklepać na Wielkanoc...;-) elat · 5 maj 2015, 13:57 Odpowiedz Zgłoś
K ...teraz trzeba myśleć o zaklepaniu dobrych warunków na czerwiec :D Kristin · 8 maj 2015, 07:20 Odpowiedz Zgłoś
K ...no to zadziałałam i zamówiłam ładną pogodę :-) ...jedna burza ewentualnie może być :-) Kristin · 8 maj 2015, 13:45 Odpowiedz Zgłoś
E ...rozumiem, że moje koneksje są tu zbędne...;-) ...to tym razem jadę na przywrę...termin dopasuję... ...i w razie co, to nie będzie na mnie, jak pogódka, cholerka, nie dopisze...:p elat · 8 maj 2015, 13:59 Odpowiedz Zgłoś
E.
...mogłeś sobie zaklepać na Wielkanoc...;-)
...jedna burza ewentualnie może być :-)
...to tym razem jadę na przywrę...termin dopasuję...
...i w razie co, to nie będzie na mnie, jak pogódka, cholerka, nie dopisze...:p