Galerie zdjęć nie, a okazuje się, że niektórzy forumowicze cierpią na inną dolegliwość, chyba też złośliwą jak nowotwory i na dodatek jeszcze z przerzutami.
Mogę im tylko współczuć.
...w takim razie ja się pytam, co to jest monochromatoza galerii ?
PS. A czy wg moka to drzewa nie podlegają tej tajemniczej chorobie ?, bo ja bardzo lubię fotografować drzewa, a przypadkiem mogę chlastnąć w obiektyw coś co ucieknie na drzewo i będzie co ? ... no jak to co - monochromatoza ,...a jaj jaj, ...co to jest ta monochromatoza, bo chciałbym tego paskudztwa uniknąć.
ależ oczywiście, że jest szansa dla każdej galerii, chyba że chowa się ja w ukryciu tak jak galeria usera "moka". Może ona jest zainfekowana i nie nadaje się do pokazania:-(
Vari také krásne scénky budeme pozerať už len na historických fotkách?
(Keď je tofečka doma, už je dobre, tu jej ani teplo neublíži. No doniesť si ju domov, na to treba okrem mora času i hodne, hodne šťastia; veď ako často býva taký čas, keď sa spoja všetky nevyhnutné predpoklady?)
Nie tylko Twoją. Ta paskudna monochromatoza skonsumowała też "Sąsiada" foteola.
Foteolu miałeś racje pisząc "Tak w ogóle, to bardzo mnie bulwersuje taka sytuacja. Coraz więcej rzeczy znika.:-(" :-(
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
Wolna od fotografowania wszystkiego co na drzewo nie ucieka.
Mogę im tylko współczuć.
PS. A czy wg moka to drzewa nie podlegają tej tajemniczej chorobie ?, bo ja bardzo lubię fotografować drzewa, a przypadkiem mogę chlastnąć w obiektyw coś co ucieknie na drzewo i będzie co ? ... no jak to co - monochromatoza ,...a jaj jaj, ...co to jest ta monochromatoza, bo chciałbym tego paskudztwa uniknąć.
(Keď je tofečka doma, už je dobre, tu jej ani teplo neublíži. No doniesť si ju domov, na to treba okrem mora času i hodne, hodne šťastia; veď ako často býva taký čas, keď sa spoja všetky nevyhnutné predpoklady?)
Foteolu miałeś racje pisząc "Tak w ogóle, to bardzo mnie bulwersuje taka sytuacja. Coraz więcej rzeczy znika.:-(" :-(