z-ne.pl / Forum / Fotografia Rycerz śpi... Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » E ...i podobno wstanie... ...zauważyłam przegrupowanie w katalogach... ...i, jak zwykle, kilka perełek też znalazłam...:-) pozdrawiam E. elat · 20 wrz 2014, 23:32 Odpowiedz Zgłoś F Gdzie mi tam grzebiesz po kieszeniach? Nawet administrator tam nie zagląda! Pozdrawiam foteol · 22 wrz 2014, 18:55 Odpowiedz Zgłoś E ...nawet po kieszonkach...sam się kiedyś pochwaliłeś...;-) ...admino wi znudziły się już fotki...ciągle tylko góry i góry...:p E. elat · 22 wrz 2014, 22:14 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
E ...i podobno wstanie... ...zauważyłam przegrupowanie w katalogach... ...i, jak zwykle, kilka perełek też znalazłam...:-) pozdrawiam E. elat · 20 wrz 2014, 23:32 Odpowiedz Zgłoś
F Gdzie mi tam grzebiesz po kieszeniach? Nawet administrator tam nie zagląda! Pozdrawiam foteol · 22 wrz 2014, 18:55 Odpowiedz Zgłoś
E ...nawet po kieszonkach...sam się kiedyś pochwaliłeś...;-) ...admino wi znudziły się już fotki...ciągle tylko góry i góry...:p E. elat · 22 wrz 2014, 22:14 Odpowiedz Zgłoś
...zauważyłam przegrupowanie w katalogach...
...i, jak zwykle, kilka perełek też znalazłam...:-)
pozdrawiam E.
...admino wi znudziły się już fotki...ciągle tylko góry i góry...:p
E.