z-ne.pl / Forum / Fotografia Czy to... Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » J Starolesnianske pleso? :confused: Niestety nie znam polskiej nazwy, może ktoś poda. Albo, jeśli to inny staw, to napisze jaki. JoannaR · 18 paź 2013, 10:37 Odpowiedz Zgłoś E Joanno, źródło dobrze poinformowane:-) (hnit, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko),podało nazwę (w innych językach też:D) i dopisałam. ewalina · 18 paź 2013, 23:11 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
J Starolesnianske pleso? :confused: Niestety nie znam polskiej nazwy, może ktoś poda. Albo, jeśli to inny staw, to napisze jaki. JoannaR · 18 paź 2013, 10:37 Odpowiedz Zgłoś
E Joanno, źródło dobrze poinformowane:-) (hnit, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko),podało nazwę (w innych językach też:D) i dopisałam. ewalina · 18 paź 2013, 23:11 Odpowiedz Zgłoś
źródło dobrze poinformowane:-) (hnit, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko),podało nazwę (w innych językach też:D) i dopisałam.