a juści...rolfie...
z jednej strony Kominiarz a z drugiej Śnieżne Kotły;-)
coś te polskie górki skurczyły się u Ciebie, czy to nie aby efekt browarka :D?
rolfe,
myślę, ze my wszyscy "zartownisie" powinniśmy przeprosić Zenka, bo Joanna nie doczeka się odpowiedzi :D . Ja naprawdę nie wiem skąd zrobiona jest ta fotka. :-(
elat,
Ty masz bliżej do tych górek, no i czytałam "Twoje" o Karkonoszach :-)
Zdjęcie zrobione z okolicy Trzech Świnek z małym przybliżeniem.Blisko przechodzi szlak zielony Mokra Przełęcz-Szrenica i dalej Hala Szrenicką. A jeszcze bliżej jest skrót na Szrenicę przed Świnkami x 3.Pozdrawiam
Aaa! Z okolicy 3 Świnek! Muszę "wrócić na mapę" i popatrzeć sobie :-) Dzięki Zenek :-)
Co do żółwi mam teorię - skończył się prowiant w schronisku i zrobili z nich zupę. Ewentualnie zamarzły i przerobili je na ... zupę :D Szkoda, bo takie były ładne, "amerykanske" :D
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
z jednej strony Kominiarz a z drugiej Śnieżne Kotły;-)
coś te polskie górki skurczyły się u Ciebie, czy to nie aby efekt browarka :D?
o górach mówię rolfie, o górach, a Tobie co po głowie chodzi:D
myślę, ze my wszyscy "zartownisie" powinniśmy przeprosić Zenka, bo Joanna nie doczeka się odpowiedzi :D . Ja naprawdę nie wiem skąd zrobiona jest ta fotka. :-(
elat,
Ty masz bliżej do tych górek, no i czytałam "Twoje" o Karkonoszach :-)
i kto tu świntuszy;-) ja? Ty?... ależ skąd;-)
prawdopodobnie fotka zrobiona z bliskich okolic schroniska pod Łabskim Szczytem
Karkonosze
Re: Karkonosze
Re: Karkonosze
Co do żółwi mam teorię - skończył się prowiant w schronisku i zrobili z nich zupę. Ewentualnie zamarzły i przerobili je na ... zupę :D Szkoda, bo takie były ładne, "amerykanske" :D