Zgadzam się z Tobą. mam pytanko, niezwiązane z tematem (na które zapewne nie odpowiesz). Ptaszyna - jesteś delikatną kobietą, czy ,,nieszczęśliwym" mężczyzną? :D . Pozdrawiam :-)
Kristin, czytaj ze zrozumieniem i nie wkładaj mi w usta słów których nie napisałam.
Jak nie rozumiesz tego co piszę to Twój problem, możesz moich wpisów nie czytać, bo jak rolf napisał musu nie ma.
Kristin, elat dobrze radzi, słuchaj jej bo ona ma instrukcje:D.
TWA schowało się do norki, jak świstaki, a tych nieostrożnych rysie mogą pożreć, bo to drapieżniki.:p
foteolu, gdybyś zauważył ten wątek te dwa lata temu to mój komentarz byłby następujący: Zgadzam się z Tobą co do zdjęcia i co do komentarza.
A dziś tzn. te kilka dni temu napisałam co napisałam.
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
ptaszyna
Re: ptaszyna
Jak nie rozumiesz tego co piszę to Twój problem, możesz moich wpisów nie czytać, bo jak rolf napisał musu nie ma.
zastanów się nad swoim postępowaniem!!!
Piękne...
Przydałoby się trochę ostrości - chyba, że to rozmiękczenie jest celowe...
a Elżbiety mają zalety.
...Marysie mają uśmiechnięte pysie...
a lorin to (chyba) dziewczyna o ustach jak malina,
... a może ptaszyna ? :-)
TWA schowało się do norki, jak świstaki, a tych nieostrożnych rysie mogą pożreć, bo to drapieżniki.:p
A dziś tzn. te kilka dni temu napisałam co napisałam.
"szkoda, że jest ich tu tak niewiele...":-(