z-ne.pl / Forum / Fotografia Super fotka Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » R Dobre ujęcie- mam też Hińczowy z tego roku ale to wymiata! :-) rysie · 5 wrz 2012, 22:38 Odpowiedz Zgłoś J E tam, za łaskawy jesteś, ale bardzo to miłe z Twojej strony :-) JoannaR · 7 wrz 2012, 22:27 Odpowiedz Zgłoś H mnie również bardzo się podoba:-) hnit · 7 wrz 2012, 23:38 Odpowiedz Zgłoś E super zdjęcie Co Ty masz za aparat, a może super Fotografa :)) Już nie mogę się doczekać października kiedy zobaczę znów mój świat!!! ewakob · 14 wrz 2012, 23:28 Odpowiedz Zgłoś J Re: super zdjęcie Mój mąż taki zdolny :D Wygląda, jakby tam ludzi w ogóle nie było - nie wiem jak mu się udało zrobić to ujęcie :rolleyes: JoannaR · 16 wrz 2012, 20:43 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
R Dobre ujęcie- mam też Hińczowy z tego roku ale to wymiata! :-) rysie · 5 wrz 2012, 22:38 Odpowiedz Zgłoś
J E tam, za łaskawy jesteś, ale bardzo to miłe z Twojej strony :-) JoannaR · 7 wrz 2012, 22:27 Odpowiedz Zgłoś
E super zdjęcie Co Ty masz za aparat, a może super Fotografa :)) Już nie mogę się doczekać października kiedy zobaczę znów mój świat!!! ewakob · 14 wrz 2012, 23:28 Odpowiedz Zgłoś
J Re: super zdjęcie Mój mąż taki zdolny :D Wygląda, jakby tam ludzi w ogóle nie było - nie wiem jak mu się udało zrobić to ujęcie :rolleyes: JoannaR · 16 wrz 2012, 20:43 Odpowiedz Zgłoś
super zdjęcie
Już nie mogę się doczekać października kiedy zobaczę znów mój świat!!!
Re: super zdjęcie