z-ne.pl / Forum / Fotografia śliczne kwiatki... Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » F Goryczka wczesna... foteol · 27 kwi 2012, 09:00 Odpowiedz Zgłoś J Kolejny raz chylę się w pokłonie dziękczynnym za cenną informację :D Jesteś botanikiem z profesji czy to pasja? POZDRAWIAM SERDECZNIE! JoannaR · 13 maj 2012, 00:25 Odpowiedz Zgłoś F Re: śliczne kwiatki...białe kwiatki Nie jestem botanikiem. To z dawnej pasji. Swego czasu latałem z atlasem roślin po Tatrach i tak mi już zostało...Pozdrawiam foteol · 14 maj 2012, 06:40 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
J Kolejny raz chylę się w pokłonie dziękczynnym za cenną informację :D Jesteś botanikiem z profesji czy to pasja? POZDRAWIAM SERDECZNIE! JoannaR · 13 maj 2012, 00:25 Odpowiedz Zgłoś
F Re: śliczne kwiatki...białe kwiatki Nie jestem botanikiem. To z dawnej pasji. Swego czasu latałem z atlasem roślin po Tatrach i tak mi już zostało...Pozdrawiam foteol · 14 maj 2012, 06:40 Odpowiedz Zgłoś
Re: śliczne kwiatki...białe kwiatki