z-ne.pl / Forum / Fotografia opinia o zdjeciu Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » ~ zdjęcie b. ładne. chyba na orlej perci. w którym to miejscu jest. Czy to już koniec orlej P. tzn. na Krzyżnem ! pozdrawiam wszystkich miłośników Tatr ~jarosz612 · 17 lis 2010, 15:08 Odpowiedz Zgłoś ~ niesamowite, jak przez kilka miesięcy zmieniła się Przełęcz :D ~rolf · 18 lis 2010, 08:58 Odpowiedz Zgłoś ~ Orla Perć myślę że jest to szlak na Rohacze (nie jestem pewien bo jeszcze nie byłem:)) ale Rohacze zwane są Orlą Percią Tatr Zachodnich ~hnit · 18 lis 2010, 10:36 Odpowiedz Zgłoś ~ Cestou na Orlu Perć... ...z Liptovského Mikuláša (cez Kôprovú dolinu). V sedle Závory. Vzadu Červené vrchy_Czerwone Wierchy. ~JanoP · 18 lis 2010, 11:34 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
~ zdjęcie b. ładne. chyba na orlej perci. w którym to miejscu jest. Czy to już koniec orlej P. tzn. na Krzyżnem ! pozdrawiam wszystkich miłośników Tatr ~jarosz612 · 17 lis 2010, 15:08 Odpowiedz Zgłoś
~ niesamowite, jak przez kilka miesięcy zmieniła się Przełęcz :D ~rolf · 18 lis 2010, 08:58 Odpowiedz Zgłoś
~ Orla Perć myślę że jest to szlak na Rohacze (nie jestem pewien bo jeszcze nie byłem:)) ale Rohacze zwane są Orlą Percią Tatr Zachodnich ~hnit · 18 lis 2010, 10:36 Odpowiedz Zgłoś
~ Cestou na Orlu Perć... ...z Liptovského Mikuláša (cez Kôprovú dolinu). V sedle Závory. Vzadu Červené vrchy_Czerwone Wierchy. ~JanoP · 18 lis 2010, 11:34 Odpowiedz Zgłoś
pozdrawiam wszystkich miłośników Tatr
Orla Perć
Cestou na Orlu Perć...