z-ne.pl / Forum / Fotografia nad stawem Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » ~ czy ono aby nie stoi przypadkien nad Przednim? Pewnie znów czepiam się słówek???? ;-) ~rolf · 3 lip 2009, 06:33 Odpowiedz Zgłoś ~ Przednim, Przednim... ~Jaro_Ł_T · 3 lip 2009, 08:35 Odpowiedz Zgłoś ~ Przepraszam, jasne że nad Przednim. Już downo chciałam to zmienić ale mam kłopot z logowaniem się w Galerii. Proszę o pomoc! ~wichrowe102 · 3 lip 2009, 17:23 Odpowiedz Zgłoś ~ Dol. Pięciu Stawów Polskich Jest to schronisko w Dolinie Pięciu Stawów Polskich i jest najwyżej położonym schroniskiem w Polsce (1670 m n.p.m.).;-) ~Henry · 9 lip 2009, 21:43 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
~ czy ono aby nie stoi przypadkien nad Przednim? Pewnie znów czepiam się słówek???? ;-) ~rolf · 3 lip 2009, 06:33 Odpowiedz Zgłoś
~ Przepraszam, jasne że nad Przednim. Już downo chciałam to zmienić ale mam kłopot z logowaniem się w Galerii. Proszę o pomoc! ~wichrowe102 · 3 lip 2009, 17:23 Odpowiedz Zgłoś
~ Dol. Pięciu Stawów Polskich Jest to schronisko w Dolinie Pięciu Stawów Polskich i jest najwyżej położonym schroniskiem w Polsce (1670 m n.p.m.).;-) ~Henry · 9 lip 2009, 21:43 Odpowiedz Zgłoś
Już downo chciałam to zmienić ale mam kłopot z logowaniem się w Galerii.
Proszę o pomoc!
Dol. Pięciu Stawów Polskich