Zakopane — portal z-ne.pl
Fotografia — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Fotografia

Pies czy ludzka głupota.

Odpowiedz ← Lista tematów

Oto w całej okazałości " pies na Rysy " ze swoją właścicielką maści niemieckiej. Jak obiecałem wstawiłem.
Oglądać łącznie z poprzednim postem.
miler · 26 wrz 2008, 18:28
Odpowiedz
Wygląda jak jakaś mieszanka retrievera. Tym gorzej, bo to pies myśliwski.
Pawel · 26 wrz 2008, 18:50
Odpowiedz
a za Panią i pieskiem Pan z różowym mieszkiem (chyba siateczką ;).
RadamiaN · 3 paź 2008, 16:59
Odpowiedz

pies na Rysach

Dlaczego nikt ze strażników TOPR nie karze takich ludzi wysokimi grzywnami???
~turysta · 27 lip 2009, 07:47
Odpowiedz

pies

Cóż zrobic skoro pies mądrzejszy od Pani. (głupota siega nieba. Minut dla obsługi TPN ). Co tam pies, cepry ubrani po plażowemu z kubłami piwa. Szok)
Czaro · 27 lip 2009, 10:14
Odpowiedz

Re: pies

Nikt z tpn-u nie może tu ingerować , bo to słowackie wejście na rysy . Więc minus dla tanapu ( nareszcie ) :D .
sivy · 27 lip 2009, 11:18
Odpowiedz

nie ma minusa dla tanapu, na słowackie szklaki można wchodzić z pieskiem:-)
frufru · 31 lip 2009, 12:04
Odpowiedz

NIE !!!!!!!!! :eek: A tanap na to "Wprowadzanie i hodowanie psów poza osadami, oprócz służbowych psów LP TANAP-u, nie jest dozwolone. " w skrócie :D
sivy · 31 lip 2009, 13:39
Odpowiedz

na magistrali tatrzańskiej można spacerować z psem, musi być na smyczy co jest jakby oczywiste:-)
frufru · 31 lip 2009, 14:15
Odpowiedz

http://galeria.z-ne.pl/gt,zdje cie,pol,glowna,9036.html a ten millera jak i ten nie są na magistrali tatrzanskiej :D MINUS dla tanapu ( to już drugi ) po trzecim nie wiem co będzie :cool:
sivy · 31 lip 2009, 18:56
Odpowiedz
no to ja wybiorę się z grzechotnikiem. a co? niech ma. czy musi mieć kaganiec?? aż chce się żyć. nie napiszę,że Pani jest głupia bo zaraz zostanę zganiony, że obrażam ludzi, kwiatki itp. napiszę, że jest oryginalnie pomysłowa :D
rolf · 31 lip 2009, 22:01
Odpowiedz

o mój panie święty... to może ja swoje koty wezmę? lubią się wspinać... ;-)
Weekenda · 3 sie 2009, 08:51
Odpowiedz

pies

może wszyscy spacerujmy po szlakach z psami ,kotami i innymi zwierzrzakami, a jak taki piesek się z kupka lub siusiu zrobi to Ci idący poniżej będą musieli to wszystko wąchać o zgrozo gdzie jesteś
mirko-33 · 10 sie 2009, 10:11
Odpowiedz

a ciekawe co robia ludzie na szlakach jak im sie zachce ... najlepiej zlinczowac psy, kazdy polak najmadrzejszy ...
~xx · 28 cze 2010, 20:09
Odpowiedz

Odpowiedz