z-ne.pl / Forum / Fotografia na ochłodę ... Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » J na ochłodę zagadka : jak nazywa się szczyt na którym stoję i co widać w tle ..? :-) ja-anna · 11 sie 2008, 12:12 Odpowiedz Zgłoś M Tak mi się jakoś skojarzylo , że to Gładki Wierch, najdalej Rysy(po lewej) potem Szpiglasowy , Cubryna i Koprowy. PS Czy naprawdę to Ty ?:-) miler · 11 sie 2008, 12:36 Odpowiedz Zgłoś J dobrze się skojarzyło :-) po mojemu za Szpiglasowym Mieguszowiecki Wielki i Cubryna, Koprowego niet; co sądzicie? PS no jakoś tak wyszło :-) ja-anna · 11 sie 2008, 13:01 Odpowiedz Zgłoś T Moim zdaniem za Cubryną jest Cubrynka i Zadnia Piarżysta Przełęcz. Koprowego rzeczywiście niet. No, ale to tylko moje zdanie:-):-) turystka · 11 sie 2008, 13:36 Odpowiedz Zgłoś M No faktycznie ta turniczka na szczycie to TY , a Koprowego rzeczywiscie nieuwidim ...... rozpędziłem sie w prawo. miler · 11 sie 2008, 13:49 Odpowiedz Zgłoś J oczień spasiba za otwiety ;-) ja-anna · 11 sie 2008, 14:59 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
J na ochłodę zagadka : jak nazywa się szczyt na którym stoję i co widać w tle ..? :-) ja-anna · 11 sie 2008, 12:12 Odpowiedz Zgłoś
M Tak mi się jakoś skojarzylo , że to Gładki Wierch, najdalej Rysy(po lewej) potem Szpiglasowy , Cubryna i Koprowy. PS Czy naprawdę to Ty ?:-) miler · 11 sie 2008, 12:36 Odpowiedz Zgłoś
J dobrze się skojarzyło :-) po mojemu za Szpiglasowym Mieguszowiecki Wielki i Cubryna, Koprowego niet; co sądzicie? PS no jakoś tak wyszło :-) ja-anna · 11 sie 2008, 13:01 Odpowiedz Zgłoś
T Moim zdaniem za Cubryną jest Cubrynka i Zadnia Piarżysta Przełęcz. Koprowego rzeczywiście niet. No, ale to tylko moje zdanie:-):-) turystka · 11 sie 2008, 13:36 Odpowiedz Zgłoś
M No faktycznie ta turniczka na szczycie to TY , a Koprowego rzeczywiscie nieuwidim ...... rozpędziłem sie w prawo. miler · 11 sie 2008, 13:49 Odpowiedz Zgłoś
PS
Czy naprawdę to Ty ?:-)
PS
no jakoś tak wyszło :-)