Już podałem. To Zawrat Kasprowy, Zdjęcie z Kalatówek. Kiedyś (ale pamiętają to tylko nieliczni) prowadziła popod nim, dol.Stare Szałasiska - dziś nieużywana - droga na Halę Gąsienicową przez Mechy (przeł. między Kopą Magury a Bałdą w Uhrociu Kasprowym}. Ostatnio przechodziłem ją w 98r. Fragmentami mocno zarośnięta kosówką.
jkch.Nie masz racji.Spójrz dokładnie po lewej stronie te skałki to jest Nosal po prawej przecież to jest Skupniów Upłaz.AQ na samej górze zdjęcia przełęcz miedzy kopami
Drogi jkch :)
Nie trwam z uporem tylko chce Ci uswiadomomic, ze musimi byc czego pewni jesli o czyms mowimy.
Podpisy zdjec wstawiaja sami autorzy wiec ja nie mam mozliwosci ich zmiany. Autor musi sam to zmienic.
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
pozdrawiam
Nie trwam z uporem tylko chce Ci uswiadomomic, ze musimi byc czego pewni jesli o czyms mowimy.
Podpisy zdjec wstawiaja sami autorzy wiec ja nie mam mozliwosci ich zmiany. Autor musi sam to zmienic.