z-ne.pl / Forum / Komentarze artykułów Pilnujcie swojego nosa. Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » J "Słowacy planują budowę schroniska w głębi Doliny Białej Wody, na Polanie pod Wysoką. Jesteśmy temu przeciwni – podkreśla dyrektor Skawiński". A co Wam do tego? jkch · 21 gru 2007, 14:30 Odpowiedz Zgłoś P Witam!Nie znam sprawy,ale Dolina Białej Wody jest historycznie nam,polakom,bliska,ja wiem,ze to bez sensu,ale serce jednak boli ptt66 · 21 gru 2007, 21:20 Odpowiedz Zgłoś A pitt66 i jkch-gwiazdorzy i mal :confused: kontemci tego forum trochę jasniej. andrzej · 22 gru 2007, 09:04 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
J "Słowacy planują budowę schroniska w głębi Doliny Białej Wody, na Polanie pod Wysoką. Jesteśmy temu przeciwni – podkreśla dyrektor Skawiński". A co Wam do tego? jkch · 21 gru 2007, 14:30 Odpowiedz Zgłoś
P Witam!Nie znam sprawy,ale Dolina Białej Wody jest historycznie nam,polakom,bliska,ja wiem,ze to bez sensu,ale serce jednak boli ptt66 · 21 gru 2007, 21:20 Odpowiedz Zgłoś
A pitt66 i jkch-gwiazdorzy i mal :confused: kontemci tego forum trochę jasniej. andrzej · 22 gru 2007, 09:04 Odpowiedz Zgłoś
A co Wam do tego?