.....jestem dumna, że mam takiego wszechstronnie uzdolnionego kuzyna, który ma tyle zainteresowań. Artur przepraszam Cię że czasami mówię Ci, że nie masz na nic czasu - Ty po prostu robisz to co kochasz i co Cię interesuje, więc nie rezygnuj z marzeń i rób to co przynosi Ci satysfakcję - nie zapominając oczywiście o rodzinie :) KOCHAMY CIĘ !!
Znam Artura od kilku lat,wspaniały kompan zawsze uśmiechniety.To z nim zacząłem chodzić po Tatrach.Nie udało nam sie wejść na Rysy, warunki pogodowe nam przeszkodziły-ale tonic,w nastepnym roku zdobyłem Rysy z Magdą[żona Atura].Moc pozdrowień i do zobaczenia we wrześniu.
Wszystko by było w porzadku gdyby na jednej ze wspolnych wypraw nie nazwał mnie kozicą. hahaha. na prawde fantastyczny człowiek z poczuci:Dem humoru. :)
Wszystko by było w porzadku gdyby na jednej ze wspolnych wypraw nie nazwał mnie kozicą. hahaha. na prawde fantastyczny człowiek z poczuci:Dem humoru. :) :D:D
Serwis z-ne.pl używa niezbędnych cookies do działania strony. Analityczne (Google Analytics) i reklamowe (sieć OpenX) włączamy tylko po Twojej zgodzie. Szczegóły: polityka cookies i polityka prywatności.
To mój kochany kuzyn :)
Arturek :D
Arturek :D
:)