Zakopane — portal z-ne.pl
Komentarze artykułów — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Komentarze artykułów

dwa tysiące siódmy

Odpowiedz ← Lista tematów

W dwa tysiące siódmym, Panie Redaktorze!
~korekta · 12 sty 2011, 14:41
Odpowiedz
PANI Redaktor dobrze napisała, tragedia miała miejsce w 2007, a pseudo proces w 2008. W dalszym ciągu nie podoba mi się to jak niewspółmiernie zostali ukarani. Żeby chociaż jakieś baty...
~gość · 13 sty 2011, 09:30
Odpowiedz
Nie uściśliłam, chodzi mi o materiał filmowy. Nie miałam na myśli konkretnych dat, tylko błędną wymowę "dwu tysięczny siódmy".
Pozdrawiam
~korekta · 13 sty 2011, 22:03
Odpowiedz
jak już to "dwutysięczny" pisze się razem :-)
~anonim · 14 sty 2011, 09:19
Odpowiedz
był też na z-ne filmik po tej tragedii wywiad czy cóś - możecie go przypomnieć? dzięki.

pozdrowionka
p.
~zainteresowany... · 15 sty 2011, 10:36
Odpowiedz

nie prawda

tak sie składa że dwoje ze skazanych to moji bardzo dobrzy znajomi, cała historie rozkręciła telewizja gdy oni nie zgodzili sie dać wywiadu a na policje sami zadzonili
nie było śladów walki tak mówiła pani dr tylko znajomy miał
założone kilka szwów
pomyslal ktos ile sily ma 2-letni niedzwiadek bo ja wstepnie mysle ze 2-3 doroslych mężczyzn a tak wogóle to go nie karmili

co za kłamstwa ! ! !
~titel · 1 lut 2011, 18:16
Odpowiedz

Re: nie prawda

Pewno, ze nieprawda... Przeciez to ten krwiopijczy niedzwiedz sie rzucil na nich. Dobrze ze mieli rozance to zdazyli zmowic "dziesiatek" i mogli przystapic do odporu ataku.
Co do rozanca - to oni sie sami tak tlumaczyli przed sadem. Nawet sedzia nie wytrzymal i nazwal to towrazystwo "bractwem rozancowym":-)
~gosc · 1 lut 2011, 21:14
Odpowiedz

to są bardzo ale to bardzo wierzący i praktykujący ludzie a tak poza tym to ten"niedzwiadek zaatakował" ale co bede tłumaczył ludziom których nie obchodzi los dobrych ludzi tylko niedzwiadek i sprawa rozdmuchana i pokazana w złym świetle przez media i takich ludzi jak Ty !!! :-(
~titel · 16 lut 2011, 23:53
Odpowiedz

jeżeli się jest debilem to sie nie jeżdzi w tatry koniec w temacie....
~gulu · 17 lut 2011, 09:15
Odpowiedz

no tak straszny groźny niedzwiedź brrrrrr aż strach wychodzić w góry. w tym "wypadku" dla ludzkiej głupoty niema usprawiedliwienia! szkoda tylko że wyroki taki niskie.
anik · 18 lut 2011, 22:03
Odpowiedz

Odpowiedz