z-ne.pl / Forum / Komentarze artykułów nierzetelne informacje Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » ~ Posiadacie nierzetelne informacje to był policjant i strażak z Braniewa!!! ~ela · 14 sty 2010, 13:56 Odpowiedz Zgłoś ~ Moze w koncu ktos sie tym zainteresuje i zmieni fakty oni byli z Braniewa i tu wszystko juest pomieszane ~Mafijny · 14 sty 2010, 23:46 Odpowiedz Zgłoś ~ odwaga :-) Chłopaki spisali się super, mam nadzieję, że niedługo ich przełożeni tez to docenią i ich wynagrodzą ~monika · 17 sty 2010, 10:05 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
~ Posiadacie nierzetelne informacje to był policjant i strażak z Braniewa!!! ~ela · 14 sty 2010, 13:56 Odpowiedz Zgłoś
~ Moze w koncu ktos sie tym zainteresuje i zmieni fakty oni byli z Braniewa i tu wszystko juest pomieszane ~Mafijny · 14 sty 2010, 23:46 Odpowiedz Zgłoś
~ odwaga :-) Chłopaki spisali się super, mam nadzieję, że niedługo ich przełożeni tez to docenią i ich wynagrodzą ~monika · 17 sty 2010, 10:05 Odpowiedz Zgłoś
odwaga
Chłopaki spisali się super, mam nadzieję, że niedługo ich przełożeni tez to docenią i ich wynagrodzą