z-ne.pl / Forum / Komentarze artykułów a teatr Odpowiedz ← Lista tematów « poprzedni wątek lista tematów następny wątek » ~ Nasz władz jak zwykle swietnie planuje ,studiuje projekty tzn .Droga Zakopianka , Gubałowka a teraz Amfiteatr.Jeden wielki teatr ROZPACZY. ~turysta · 30 kwi 2009, 15:20 Odpowiedz Zgłoś ~ Wczoraj na Golcach prowadzący "podpuszał" starostę słowami - tu na razie jest ściernisko a przydałby się amfiteatr :) Miejmy nadzieję że na planach się nie skończy... Wczoraj jak wracaliśmy z majóweczki butów nie poznałem - były zakurzone że hoho ~Pinio · 2 maj 2009, 08:19 Odpowiedz Zgłoś Odpowiedz Podpis Treść Wyślij odpowiedź
~ Nasz władz jak zwykle swietnie planuje ,studiuje projekty tzn .Droga Zakopianka , Gubałowka a teraz Amfiteatr.Jeden wielki teatr ROZPACZY. ~turysta · 30 kwi 2009, 15:20 Odpowiedz Zgłoś
~ Wczoraj na Golcach prowadzący "podpuszał" starostę słowami - tu na razie jest ściernisko a przydałby się amfiteatr :) Miejmy nadzieję że na planach się nie skończy... Wczoraj jak wracaliśmy z majóweczki butów nie poznałem - były zakurzone że hoho ~Pinio · 2 maj 2009, 08:19 Odpowiedz Zgłoś
Miejmy nadzieję że na planach się nie skończy...
Wczoraj jak wracaliśmy z majóweczki butów nie poznałem - były zakurzone że hoho